Super, jij en een Sfeermaker zijn een match! Nu zorgen dat deze bij jou aan komt. We bieden twee mogelijkheden zodat je kan kiezen wat jou het beste schikt. Houd er rekening mee dat onze sfeerbomen en binnentuin tafels voorzien zijn van een gedecoreerde opmaak en de kwetsbaarheid van de plantjes. Zij verdienen vervoer met enige zorg. We raden je aan om te kijken naar de maten en gewichten van jouw sfeermaker. Mocht je ergens over twijfelen, neem dan gerust even contact met ons op.

Ophalen

Je wilt een sfeermaker en wel zo snel mogelijk. Ophalen is dan een goede optie. Bij het plaatsen van je bestelling kun je bij de opmerkingen aangeven welke dag en tijd je voorkeur heeft. Uiteraard kan je ons ook even bellen, WhatsAppen of mailen om te horen of we aanwezig zijn. In overleg is dit op veel dagen en tijden mogelijk. Staat de afspraak, dan zorgen wij hij klaar staat voor vertrek.

Bezorging

Ben je on the move of een huismus en wil je de deur helemaal niet uit. Dan komen wij jouw bestelling ook graag bij je afleveren. Zo kan jij doen waar jij blij van wordt en zorgen wij voor de rest.

Voor de binnentuin tafels en sfeerbomen hanteren we een levertijd van 6 tot 14 dagen vanaf het moment dat wij je bestelling hebben ontvangen. Bij de opmerkingen kun je jouw bezorgwens doorgeven en nemen wij contact met je op zodat we in overleg een dag en tijd kunnen afspreken.

Op de Nederlandse Eilanden bezorgen we niet. Neem contact met ons op en we overleggen de mogelijkheden.

Wil jij jouw sfeermaker in Groningen, Drenthe, Friesland, zuid-Limburg of Zeeland bezorgd hebben? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden en kosten. 

Sfeermakers door Europa? Neem contact met ons op en we overleggen de mogelijkheden.

We leveren net over de eerste drempel van de voordeur op de begane grond. En willen je vragen deze toegankelijk te maken voor de binnenkomst van je sfeermaker. Zijn er bijzonderheden of omstandigheden die van invloed kunnen zijn op het bezorgen, dan horen wij dat graag. Dan zorgen wij dat we hier rekening mee houden.

Sommige van onze groene sfeermakers kunnen bijzonder slecht tegen (nacht)vorst. Om ook dan de kwaliteit te waarborgen zullen wij de levering uitstellen tot het moment de bezorging dit zonder risico toelaat. Uiteraard allemaal netjes in overleg.

© 2018 - 2024 Sfeervol Circulair | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel