Goodbye Noord-Holland en Welcome Utrechtse Heuvelrug!
Vorig jaar hebben wij de keuze gemaakt om van Oosthuizen naar de Utrechtse Heuvelrug te verhuizen. Ontzettend spannend want wij hebben beide geen binding met dit gebied.

Toch kwamen wij hier gemiddeld één keer per week met onze mountainbikes om de vele parcours over te crossen. Noujaaaa crossen? Voor wie zo’n parcours weleens heeft gedaan begrijpt dat crossen niet altijd het juiste woord is. Want ook zonder bergen kan je hoogtemeters voelen ????.

Na een jaar hier te hebben gefietst en regelmatig de omliggende dorpjes te hebben bezocht, zijn wij beide verliefd geworden op Rhenen. Gelegen aan de Rijn, het groen, de Grebbeberg en de gemoedelijke sfeer, hier heerst een continue gevoel van vakantie.

En zo hebben wij in slechts in een paar maanden tijd ons oude huisje een refresh gegeven, het binnen twee weken verkocht en toen… bleek ons droomhuisje in Rhenen er nog niet te zijn. Dat vraagt vertrouwen in jezelf, elkaar, flexibiliteit én creativiteit en zo belanden we in het achterhuis van een boerderij in Leersum. We huren hier nu een stekje van onze boeren buren, uitkijkend op de koeienstallen en regelmatig bezoek van het buurmeisje die bij het zien van onze meubeltjes roept ‘ik vind het zo mooi wat jullie allemaal maken’.

Met het parcours als achtertuin en de wens ons plekje in Rhenen te vinden proberen we ons leven hier uit te breiden. Met nieuwe mensen, leuke tentjes en fijn samenwerken.

 

 

© 2018 - 2024 Sfeervol Circulair | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel