Zomer 2019...

1 keer per jaar wordt het Amsterdamse bos ondergedompeld in WIJN. Want tijdens het oh-zo gezellige Bacchus wijnfestival komt heel wijnliefhebbend Nederland (en daarbuiten) hier genieten van ruim 300 verschillende soorten bie.. uhm wijn;-)

Compleet in festival sfeer, dampende deuntjes, Chateau Migraine lees kinderspeelhoek;-), streetfood en ja natuurlijk héél veel wijn. Mooi ook dat zij bewust nadenken over hun afval/wegwerp beleid. Met het initiatief om bij binnenkomst éénmalig een wijnglas aan te schaffen die je de rest van de dag kan laten bijschenken. Goodbye wegwerp bekertjes en Welcome zoooooveel minder afval, gras onder je voeten dat je kan zien én toch echt wel veel fijner drinken uit een glas!

Ons is gevraagd een sfeervolle lounge te creëren met gebruik van uitgediende materialen. Voor dit thema hebben we niet lang nagedacht want duidelijk was dat de authentieke wijntafels hier onwijs gaaf zouden staan. We hebben gekozen voor een statafel gevuld met gebruikte kurken voor een leuk raadspel, en 3 salontafels elk met een eigen binnentuin thema. De reactie van de gasten is altijd erg leuk om te zien want de tuintjes zijn super fotogeniek.

Als wij zelf nog twijfelden of de tafels horeca proof waren... dan is dit tijdens dit festival meer dan duidelijk geworden. Dat zijn ze! De tafels bleken namelijk een zeer geliefd staptegel spelletjes voor de vele kinderen die aanwezig waren. Ook bleek ons Kurk Kom Bak een succes want na de sta(p)tafel sessie was het scoren van zoveel mogelijk kurken ook leuk vermaak.

Tof om te laten zien dat de tafels zowel voor binnen als buiten geschikt zijn en dat de inhoud volledig gepersonaliseerd kan worden. Proost!

  

© 2018 - 2024 Sfeervol Circulair | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel