'De Amsterdome is de eerste circulaire evenementenlocatie van Nederland' 

 

En daarmee legt het de lat hoog voor evenementenlocaties van de toekomst want tijdens het congres #circleoflive werden eventprofessionals geïnspireerd over het verduurzamen van events. Een mooi initiatief van branchevereniging EventBranche die daar een aantal sprekers heeft ingezet die tot nadenken zetten.

Wij zijn deze dag aanwezig om de kennis in ons op te nemen maar ook om de behoefte van deze groot verbruikende sector helder te krijgen en hoe kunnen wij ons steentje bijdragen. Met ons koppie vol inspiratie door oa. Hans Steenbergen en Milan Meyberg staan we na afloop aan de circulaire statafels die wij voor deze gelegenheid hebben geleverd. De statafel die wij met ontzettend veel geloof hebben bedacht en gemaakt want afval? Neee grondstof;-)

Wat opvalt in deze bijzondere locatie -waar heel veel gebruik is gemaakt van hergebruikt materiaal-, is dat het nogal kil aanvoelt. Door het op grote schaal hergebruiken van plastic en staal mist er sfeer. De tafels van uitgediende wijn- en whiskyvaten voorzien van onderhoudsvrije binnentuin geven direct hun warmte en gezelligheid af. Ook spraken we met de eigenaar Timo Kruft waarbij hij uitspreekt dat meubilair ook praktisch moet zijn, leuk dat wij hem kunnen laten zien dat de tafels verrijdbaar zijn op meerder manieren te gebruiken en horeca proof zijn.

Kunnen wij meehelpen om horeca- en evenementenlocaties te verduurzamen bij interieuroplossingen? Jazeker wij ondersteunen bij het creëren van sfeervolle blikvangers van zoveel mogelijk uitgediende materialen. Denk hierbij aan meubilair, accessoires en originele oplossingen die bijdragen aan de sfeer & beleving. 

Met sfeervolle groetjes, 
Stef & Xan

 

© 2018 - 2024 Sfeervol Circulair | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel